Managed hosting door True

QlikTech verbetert partnerprogramma

 

QlikTech, specialist in Business Discovery - user-driven Business Intelligence, kondigt nieuwe uitbreidingen aan in het Solution Provider Programma Qonnect.

De uitbreidingen hebben als doel de partners nog meer voordeel te bieden bij het inzetten van de gebruiksvriendelijke QlikView technologie en hen meer middelen te bieden om groei te stimuleren. Door partners een betere structuur en gerichte begeleiding te bieden realiseren zij voordelen, zoals alomvattende sales, marketing en technische hulpmiddelen en toegankelijke trainingen. Deze aanpak verzekerd tevens dat zij over de vereiste vaardigheden beschikken en voldoen aan de programma-eisen. Het nieuwe programma wordt tijdens het Qonnections Partner Summit, gehouden van 3 tot en met 6 april in Miami, aan de partners gepresenteerd.

Het nieuwe programma biedt:
• Self-serve training. Dit maakt het mogelijk dat partners sneller en effectiever worden getraind. Het aanbod omvat een geherstructureerde en geavanceerde live, on-demand content bibliotheek die beschikbaar is voor duizenden partners wereldwijd, waardoor het gemakkelijk wordt om relevante informatie te verkrijgen wanneer dit nodig is.
• Uitgebreide producttrainingen. Deze worden verzorgd door QlikTech Education Services, evenals de Value and Skills training voor partners. De trainingen zijn ontworpen om partners te helpen snel klaar te zijn om de markt te bedienen, waardoor zij snel rendement uit de onderwijsinvestering realiseren. Verder garandeert de QlikView certificering dat partners worden erkend voor hun competenties.
• Marketingvoordelen, zoals dienstverlening, content, financiering en ondersteuning. Bevorderen de versnelling van de groei van partners door middel van gerichte gezamenlijke marketinginspanningen. QlikTech blijft investeren in de ontwikkeling van marketingdienstverlening die partners in staat stelt om de juiste prospect, op het juiste moment, met de juiste boodschap te benaderen.
• Het bonus-marge programma is een nieuw onderdeel in het Qonnect programma. Partners kunnen extra marge behalen door verkoopkansen te kwalificeren en door meer te investeren in geselecteerde aspecten van hun QlikView business.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3877827). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.