Managed hosting door True

EMC neemt NetWitness over

 

Data-opslagleverancier EMC neemt NetWitness over. Netwitness is leverancier van oplossingen voor monitoring en analyse van netwerkbeveiliging. Met de technologie kunnen beveiligingsteams geavanceerde bedreigingen detecteren en herstellen terwijl het onderzoeksproces naar incidenten geautomatiseerd is.

NetWitness zal onderdeel gaan uitmaken van RSA, de security-divisie van EMC. NetWitness biedt een platform voor de monitoring en analyse van netwerkbeveiliging. Het geeft organisaties een beeld van de activiteiten op hun netwerk. Met de NetWitness kunnen beveiligingsproblemen worden opgelost zoals insider bedreigingen, zero-day exploits en gerichte malware, geavanceerde aanhoudende dreigingen, fraude, spionage en datalekken.

RSA enVision en Archer

NetWitness wordt een onderdeel van RSA's Advanced Security Management Solutions, waarmee it-beheerders netwerken kunnen monitoren en beveiligen tegen malware. De technologie van NetWitness wordt dan gecombineerd met RSA's enVision platform, RSA Data Loss Prevention Suite (DLP), RSA CyberCrime Intelligence service en het RSA Archer eGRC platform. 

Greenplum

De beveiligingsoplossingen van NetWitness kunnen ook gecombineerd worden met EMC's Greenplum technologie voor data warehousing. Hierbij kan het beveiligingsplatform van NetWitness worden ingezet om grote hoeveelheden data te verzamelen en op te slaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3877807). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.