Managed hosting door True

i³ groep organiseerde Cloudradar

 

Donderdag 31 maart 2011 organiseerde i³ groep een uniek evenement over cloud. Vier vooraanstaande technologiebedrijven gaven hun visie op de cloud en de reis er naar toe, respectievelijk Rene van Putten VMware, Dick van Gaalen van HP, Wouter Kolff EMC en Frank van der Wal van IBM.

Voorafgaand deelde Robert Gaal, internetondernemer en mede-oprichter van Wakoopa, als pionier op het gebied van Cloud Computing zijn ervaringen. Zijn visie op ‘het nieuwe denken' geeft een kijk op de manier van hoe hij met zijn werk bezig is. Immers, hoe belangrijk is het dat je precies weet waar je gegevens zijn opgeslagen? Zolang je er maar over kunt beschikken waar en wanneer je maar wilt. Flexibel, hoog beschikbaar en vaak voordeliger. Met voorbeelden gaf hij een inkijkje in de wereld van Cloud Computing.

Een aantal uniforme kenmerken kwam uit de verhalen van de vier heren van VMware, HP, IBM en EMC naar voren. De verschuivingen van instrument naar eindgebruiker, van device driven naar enduser driven, van computer naar computing, van printer naar printing, van instrument naar een Smarter Planet, was de rode draad die door ieders presentatie liep.  Meer en meer bepaalt de business waar de IT naar toe gaat, of naar toe moet gaan. De stappen van consolidatie, virtualisatie naar standaardisatie en automatisering zijn en worden gemaakt. Cloud is overal, de markt is dynamisch en de technologie is voorhanden. Het is belangrijk om je organisatie flexibel in te richten en de helden in je organisatie te koesteren en met de juiste middelen uit te rusten, aldus de sprekers

Vanuit i³ groep brachten Eddy Visser en Jeroen van Yperen de verhalen samen en vertelden de cloud strategie van i³ groep, waar i³ groep, als storage specialist, haar kansen in de cloud ziet en welke toegevoegde waarde zij haar klanten in IT- infrastructuuroplossingen kan bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3874747). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.