Managed hosting door True

Coolblue opent nieuw distributiecentrum

 

Coolblue, één van de grootste webwinkels van Nederland, groeit hard. Daarom betrekt het een nieuw magazijn dat 5 keer meer ruimte biedt aan bestaande, maar ook nieuwe shops; eerder kondigde het bedrijf al aan dit jaar 28 webshops te openen.

Online retailer Coolblue, de naam achter 69 webwinkels zoals PDAshop.nl en Laptopshop.nl, groeit hard, zowel in shops, producten, medewerkers als bestellingen. Daarom betrekt de onderneming vandaag een nieuw magazijn dat 5 keer meer ruimte biedt aan hun ambities. Het komende jaar verwacht Coolblue hierin meer dan 600.000 bestellingen te verwerken en ook zijn 4 fysieke winkels optimaal te bevoorraden.

"We hebben bij het inrichten van het nieuwe distributiecentrum veel geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat het een fijne werkplek is voor onze logistieke helden," zegt Pieter Zwart, directeur en oprichter van Coolblue. "Zij zorgen er immers elke dag weer voor dat we onze belofte naar klanten waarmaken: voor 22.00 uur besteld, morgen in huis."

Naast een schone, stofvrije werkvloer met voldoende licht, muziek, fijne werkplekken en ruimte voor ontspanning zijn ook veel efficiencyverbeteringen doorgevoerd. Snelle sorteerbanden, slimme afvalverwerking en een uitbreiding in laaddocks zorgen voor meer capaciteit. En dat is nodig, want de snelgroeiende onderneming kondigde eerder dit jaar aan meer dan 28 nieuwe shops te openen. Zwart: "Met ons nieuwe magazijn kunnen klanten ook voor de nieuwe shops blijven vertrouwen op de service die ze van Coolblue gewend zijn: ongekend snelle bezorging en altijd gratis verzending."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3863928). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.