Managed hosting door True

i3 Groep stopt met dataopslagtak Ensis

 

Verhuizing

Dataopslagspecialist i3 Groep uit Vianen staakt zijn bedrijfsonderdeel Ensis. Uit het verslag van het faillissement van i3-dochter ITAA blijkt dat Ensis in liquidatie is. Ensis, dat veel zaken deed met dataopslagleverancier EMC, is volgens i3 Groep een lege vennootschap waar al sinds medio 2008 geen activiteiten meer in plaatsvinden.

Ensis is één van de onderdelen van i3 Groep. Onder deze storagespecialist vallen verschillende bedrijven die zich bezighouden met advies, levering en implementatie van server- en storageomgevingen. Ensis deed onder andere veel zaken met dataopslaggigant EMC. Ensis leverde onder andere zogeheten ilm-oplossingen (Information Lifecycle Management ) van EMC. i3 Groep meldt dat Ensis BV een lege vennootschap is waar al sinds medio 2008 geen activiteiten meer in plaatsvinden. Vandaar dat deze wordt geliquideerd.

Eerder schreef i3 Groep al in augustus 2008 aan zijn klanten dat alle activiteiten van werkmaatschappijen Ensis, zSolutions, i3 knowledge onder de naam i3 Groep vallen.

Ensis Automatisering

Ensis Automatisering was oorspronkelijk een zelfstandig bedrijf en werd in 2005 door i3 Groep overgenomen. Ensis was een specialist op het gebied van serverconsultancy, storageconsultancy, VMware, kostenbesparing en datacenterconsultancy.

i3 Groep

Storageleverancier i3 Groep heeft - na de liquidatie van Ensis - drie dochters: P Solultions, zSolutions en i3 Knowledge. In de dochteronderneming zSolutions is het doorgestarte IT Alignment Associates (ITAA) ondergebracht.

Alle aandelen van i3 Groep zijn ondergebracht in de bv Tricomstate. Deze bv heeft meerdere aandeelhouders, maar één bestuurder, Petrias Beheer Vught. Enig aandeelhouder en bestuurder van deze bv is i3 Groep-directeur Henk van der Bruggen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3863838). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.