Managed hosting door True

Coolblue 'beste telecomwebwinkel van Nederland'

 

Coolblue is uitgeroepen tot Beste Telecomwebwinkel van Nederland tijdens de Thuiswinkel Awards. De online retailer, bekend van 67 webshops waaronder PDAshop.nl en Smartphoneshop.nl, won deze Award ook in 2010.

"We zijn er ontzettend trots op, vooral omdat het een publieksprijs is," zegt Pieter Zwart, oprichter en directeur van de snelgroeiende onderneming. "Dat betekent dat het oordeel is geveld door de mensen waar we het liefste naar luisteren: onze klanten. We zijn iedereen die heeft gestemd ontzettend dankbaar."

Tevreden achterover leunen na het behalen van deze prijs? "Dat doen we nooit. We zien het slechts als een aanmoediging dat we op de juiste weg zitten", aldus een enthousiaste Zwart. "Met 250 Coolblue'ers werken we keihard om onze klanten nog beter te kunnen helpen, volgens het motto: elke dag een beetje beter."

De Thuiswinkel Awards worden elk jaar verzorgd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards van branchevereniging Thuiswinkel.org. De stichting organiseert onafhankelijke verkiezingen voor webwinkels in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3854113). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.