Managed hosting door True

Peak-IT breidt uit naar Duitsland

 

Detacheerder Peak-IT opent in augustus 2011 een vestiging in de Duitse stad Keulen. Het Duitse Peak-IT richt zich op softwareontwikkeling, systeembeheer en uitbesteding van de helpdesk. De detacheerder gaat eerst op zoek naar managers en verkoopmedewerkers. Peak-IT-oprichter Cok Mudde verwacht in Duitsland te starten met twintig tot dertig ict'ers. Hij hoopt dat aantal op termijn uit te breiden.

De oprichting van een Duitse vestiging is niet het eerste buitenlandse avontuur van de ict-detacheerder. Peak-IT beschikte van 2007 tot halverwege 2010 over drie vestigingen in Zweden. Die organisaties groeiden volgens Mudde in 2010 uit naar ongeveer honderd medewerkers. De Zweedse activiteiten zijn verkocht aan Centric-dochter Xtra Personell.

De detacheerder maakte 22 maart 2011 bekend een belang van een derde deel te nemen in de Haarlemse ontwikkelaar van applicaties voor mobiele apparatuur MediaBunker.


Sharepoint
Het in 2005 opgerichte bedrijf heeft vestigingen in Den Haag en Naarden. De N.V. Peak-IT, waar het nieuwe Duitse bedrijf onder valt, is eigendom van Cok Mudde en Guido Vervelde.

De N.V. heeft naast het Duits bedrijf drie werkmaatschappijen onder zijn hoede: Peak-IT B.V. legt zich specifiek toe op ict-detachering en uitbesteding van servicedesks. Peak-IT Managed Services richt zich op support en beheer op afstand. Workstreampeople is gericht op Microsoft .Net en Sharepoint-ontwikkelwerk.

Mudde en Vervelde zijn ruim twintig jaar actief in de ict-branche en richtte eerder Rijnhaave Automatiseringsdiensten, Centric Automatiseringsdiensten en Macaw op.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3851610). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.