Managed hosting door True

DATEV en NOVAK kondigen samenwerking aan

 

Samenwerken

DATEV en de NOVAK hebben overeenstemming bereikt over de levering van de templates van NOVAK voor controle- en samenstellingsopdrachten. Zij realiseren in een project met consultants uit beide landen gezamenlijk de integratie van deze Nederlandse templates in de DATEV Audit Software.

Het Rotterdamse bedrijf Chain11 business & audit software is verantwoordelijk voor de distributie in Nederland (verkoop en implementatie op de kantoren). Chain11 verwacht in het derde kwartaal de Nederlandse versie te kunnen gaan uitleveren.

De Nederlandse templates zijn gebaseerd op de handboeken die het NOVAK, zowel zelfstandig als in samenwerking met het NIvRA, uitgeeft. Deze handboeken zijn in een digitale omgeving beschikbaar en gebaseerd op nationale en internationale regelgeving.
Chain11 biedt dit aan naast de internationaal gebruikte templates met de ISA's. De DATEV Audit Software en de ISA's worden geleverd in alle gangbare talen aan internationale ketens van accountantskantoren.

DATEV is een van oorsprong Duits bedrijf en geldt als 's werelds grootste leverancier van software voor accountantskantoren. DATEV heeft 33 vestigingen wereldwijd en levert aan 40.000 organisaties die op hun beurt weer 2,4 miljoen klanten bedienen. Het bedrijf telt 5.700 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Neurenberg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3850130). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.