Managed hosting door True

VADition distribueert wan-optimalisatie van Exinda

 

Value-add distributeur VADition Benelux BV, een zusteronderneming van VADition UK, is door Exinda, wereldwijd leverancier van WAN-optimalisatieoplossingen, aangesteld als Benelux-distributeur. Volgens de overeenkomst levert VADition het Exinda-portfolio aan zijn reseller-netwerk in de Benelux. Exinda breidt door de overeenkomst zijn sales- en marketingbereik in deze regio uit.

Netwerkbeheerders kunnen met WAN-optimalisatieoplossingen van Exinda optimaal profiteren van Unified Performance Management-mogelijkheden (UPM). Die voorzien in netwerktransparantie, bandbreedtebeheer en optimalisatie van applicatiebeschikbaarheid. Exinda levert de technologie hiervoor in één eenvoudig te gebruiken appliance. Een recent rapport van Aberdeen Group wijst op een grote marktvraag naar deze mogelijkheden.

"VADition Benelux is een betrouwbare partner", zegt Willem Verhoof, Country Manager Benelux bij Exinda. "In de Benelux kiezen steeds meer bedrijven voor nieuwe virtualisatie- en centralisatietechnologieën. VADition en zijn resellers bieden oplossingen die de WAN-investeringen van bedrijven op de lange termijn maximaliseren. We kijken ernaar uit om onze aanwezigheid in de Benelux samen met VADition uit te breiden."

"De behoeften van netwerkbeheerders veranderen. Het aantal gebruikers, apparaten en applicaties - waaronder samenwerkings- en Web 2.0-tools en cloud-applicaties - groeit sterk. Dit is van invloed op de huidige generatie Wide Area Networks. IT-afdelingen hebben behoefte aan een oplossing die ze helpt bij het in kaart brengen, beheren en optimaliseren van WAN-verkeer", zegt Rob Pronk, algemeen directeur en medeoprichter van VADition Benelux. "Exinda biedt binnen één appliance de transparantie en de beheer- en optimalisatiemogelijkheden die IT-afdelingen nodig hebben. Netwerkbeheerders kunnen hierdoor prioriteiten toekennen aan bedrijfskritische applicaties en een kwalitatieve gebruikerservaring op het WAN bieden. We zijn dan ook verheugd de oplossingen van Exinda in de Benelux te kunnen leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3850115). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.