Managed hosting door True

Nieuwe general manager Reqor Data company

 

Reqor Data company, de grootste Nederlandse leverancier van data recovery diensten, heeft John Ruskauff aangesteld als general manager. Hij vervangt daarmee Jeffrey Broer die verantwoordelijk wordt voor de vestiging van Reqor in Hongkong.

Ruskauff heeft zijn strepen in de data recovery ruimschoots verdiend. Zo werkte hij de afgelopen vijf jaar voor i365 en Seagate, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de recovery diensten in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
Bij Reqor Data company wordt Ruskauff verantwoordelijk voor de operationele en commerciële zaken. Broer: "Na de fusie met Helpdisc Data Recovery worden alle processen geoptimaliseerd. Daarnaast werken we aan het borgen van de data recovery kennis binnen onze internationale organisatie. John heeft de kennis en kunde in huis om Reqor klaar te maken voor de groei en overnames die we de komende jaren verwachten." Broer wordt in Hongkong verantwoordelijk voor de Aziatische vestiging van Reqor Data company.

Ruskauff is verheugd over zijn nieuwe positie. "Ik sta te popelen om Reqor Data company naar een volgend niveau te tillen. We zijn nu de grootste Nederlandse leverancier van data recovery diensten. Binnen afzienbare tijd wil ik dat we een serieuze speler op de wereldmarkt zijn." De thuisbasis van Ruskauff wordt het laboratorium in Rotterdam, van waar uit hij het team van tien mensen aanstuurt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3850099). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.