Managed hosting door True

Geheel vernieuwde website voor 20:20 Mobile

 

20:20 Mobile Benelux lanceert vandaag zijn geheel vernieuwde website. Resellers en andere belangstellenden voor producten en diensten van 20:20 Mobile kunnen nu op een eenvoudige en effici├źnte manier informatie opzoeken.

De website is ontworpen vanuit de reseller en kenmerkt zich dan ook door rust en overzichtelijkheid. De bezoeker van www.2020mobile.nl moet relevante informatie snel en makkelijk kunnen vinden en niet gebombardeerd worden met een overdaad van allerhande goed bedoelde flash animaties, die veel sites tegenwoordig kenmerken.

De nieuwe website is verdeeld in specifieke productinformatie en meer algemene c.q. ondersteunende informatie. De productinformatie is verdeeld in vier ‘werelden', te weten de wereld van: BlackBerry, Huawei, Tablets en accessoires. Extra aandacht is besteed aan de lokale Helpdesk waardoor het nu nog eenvoudiger is om je als klant aan te melden. Bovendien is er een handige ‘zoek' functionaliteit en is de 20:20 Vision-brochure digitaal te bekijken.

"Dankzij een goede samenwerking tussen Restruct Web in Rotterdam is in een zeer korte periode een geheel nieuwe website ontwikkeld. Is onze internationale website een elektronische brochure met veel informatie; bij ons gaat het om het opzetten en onderhouden van goede contacten met bestaande en toekomstige klanten" aldus Jeroen de Rapper, Commercial Manager bij 20:20 Mobile. "En hoe doen we dat? Door onze cliënten voortdurend op de hoogte te houden van nieuws. Nieuws over nieuwe producten, beschikbaarheid, acties en over ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Dit doen we niet alleen via de website maar ook via diverse social media kanalen als Facebook, Twitter en Linkedin. Zo is de klant altijd op de hoogte van de laatste informatie, altijd en overal''.

Om de lancering een extra feestelijk tintje mee te geven wordt er onder onze nieuwe volgers en ‘vind ik leuk'-Facebookvrienden aan het eind van de maand maart een BlackBerry Torch 9800 smartphone verloot t.w.v. 649 euro!

Bekijk de nieuwe website via www.2020mobile.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3828165). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.