Managed hosting door True

Centralpoint.nl wint internationale Cisco award

 

Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Worldwide Partner Summit, dat dit jaar werd gehouden in New Orleans USA, bekend gemaakt welke partners een European Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in 2010.

Centralpoint.nl is al jarenlang een gewaardeerde partner van Cisco. Dit heeft mede geresulteerd in de verkiezing tot Cisco MKB Partner of the Year 2009 en Cisco Small Business Partner of the Year 2010 Nederland en North (voor de Noord-regio, bestaande uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland).

Van alle winnaars in alle Europese landen werd vervolgens in New Orleans bekend gemaakt wie zich dit jaar de Cisco Small Business Partner of the Year European Markets 2011 mag noemen, en Centralpoint.nl kreeg de award uitgereikt voor haar outstanding performance. Het volledige European Management Team van Cisco was aanwezig om de prijs aan Marcel Joosten (Commercieel Manager Centralpoint.nl) uit te reiken, naast gastspreekster en marathonloopster Paula Radcliffe.

Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie bij Cisco, ligt toe: "Door een gefocuste marketingstrategie in 2010 is Centralpoint.nl erin geslaagd om de Small Business omzet in 2010 met 50% te vergroten ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit betekent dat zij hun MKB-klantenbase aanzienlijk hebben verbreed. Wat wij ook gezien hebben is dat de aankoopfrequentie van de bestaande Cisco-klanten sterk is toegenomen. Meer klanten, verhoogde aankoopfrequentie, verhoogde awareness en gestructureerde, klantgerichte marketing."

Ongelofelijk trots.
Directeur Brian Speelman: "Wij zijn ongelofelijk trots op het voor de 3e maal op rij winnen van een Cisco Award dit jaar. Een geweldige prestatie die door onze mensen en de mensen bij Cisco is neergezet. Met name de koppelingen van de Cisco Website naar www.centralpoint.nl heeft mede bijgedragen aan de stormachtige groei van de Cisco SMB productlijn omzet dit jaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3827256). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.