Managed hosting door True

'Microsoft moet aanraakfunctie verbeteren'

 

Experts zijn niet te spreken over de aanraakfunctie in Windows Phone 7. Zij vinden dat Microsoft deze functionaliteit in het nieuwe Windows 8 moet gaan verbeteren. Doet het softwarehuis dat niet, dan konden zij de concurrentieslag wel eens gaan verliezen van leveranciers die wel een goed werkende touchscreen bieden.

Computable vroeg zijn experts van het topic Besturingssystemen wat Microsoft aan het nieuwe besturingsysteem Windows 8 moet toevoegen om het te laten aanslaan bij de gebruiker. ‘Touch, touch en nog eens touch', zegt Jurre Heesbeen, eigenaar van Heesbeen IT Consultancy. ‘Gebruiksvriendelijkheid en consistentie in de interface zijn belangrijker dan ooit om met de concurrentie mee te komen.'


Adviezen en tips
Heesbeen en enkele collega-experts lieten zich naast de aanraakfunctionaliteit ook uit over andere zaken. In een apart achtergrondverhaal adviseren zij Microsoft over Windows 8 en geven zij tips.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3826954). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.