Managed hosting door True

Oracle sluit vestiging Sun Nederland

 

Ict-leverancier Oracle sluit de vestiging van de voormalige Nederlandse tak van hardwarebedrijf Sun Microsystems in Amersfoort. De huur is opgezegd en het kantoor gaat dicht, zo laat een woordvoerder weten. Eerder werd al bekend dat de voormalige Sun-medewerkers verhuizen van Amersfoort naar het nieuwe hoofdkantoor van Oracle Nederland in Utrecht. Na vragen van Computable laat de leverancier weten dat het pand in Amersfoort niet blijft bestaan als dependance.

De verhuizing van de voormalige Sun-medewerkers staat voor 28 maart 2011 op de agenda. De leverancier vertelt niet om hoeveel mensen het gaat.

Op 14 maart 2011 verhuist het personeel van Oracle Nederland naar het nieuwe hoofdkantoor aan de snelweg A2 bij Utrecht. Deze mensen werkten op het oude hoofdkantoor in De Meern. In het nieuwe pand zijn 650 flexibele werkplekken ingericht voor 1050 medewerkers.

Donderdag 10 maart 2011 was de laatste werkdag voor Oracle-personeel in De Meern. Op vrijdag 11 maart is het pand gesloten en werken de medewerkers thuis of vanuit de panden in Amsterdam of Amersfoort (het voormalige Sun-pand). Maandag 14 maart 2011 is de eerste werkdag in het nieuwe pand.

Oracle nam in 2009 Sun Microsystems over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3826290). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.