Managed hosting door True

Ook Sun-personeel verhuist naar Oracle-pand

 

De medewerkers van het voormalige Sun Nederland in Amersfoort moeten verhuizen naar het nieuwe hoofdkantoor van Oracle Nederland in Utrecht. Vanaf 28 maart 2011 betrekt het personeel van de in 2009 overgenomen leverancier het nieuwe hoofdkantoor aan de A2. Het was lange tijd onduidelijk of de voormalige Sun-medewerkers zouden meeverhuizen naar het nieuwe pand van Oracle. De ondernemingsraad boog zich over een adviesaanvraag over de overplaatsing.

Een woordvoerder van Oracle kan op dit moment niet aangeven om hoeveel voormalige Sun-medewerkers het gaat.

Oracle Nederland verhuist maandag 14 maart 2011 naar een nieuw hoofdkantoor in Utrecht. Het bedrijf betreedt een modern pand aan de A2. Daar zijn 650 flexibele werkplekken ingericht. Bij Oracle Nederland werken 1050 mensen. Oracle was sinds 1990 gevestigd in de Meern. Dat pand bij de A12 ligt hemelsbreed ongeveer vier kilometer van de nieuwe locatie.


Reorganisatie
Begin 2011 werd bekend dat met de samenvoeging van de Nederlandse organisaties van Sun en Oracle ongeveer 138 banen komen te vervallen. Volgens Oracle gaat het om banen door de hele organisatie die na de overname overbodig zijn geworden, dus ook om functies bij Oracle. Volgens FNV Bondgenoten zijn vooral medewerkers van het voormalige Sun de dupe van die reorganisatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3824673). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.