Managed hosting door True

ServerDirect cloud distributeur van Uniserver

 

Uniserver, speler in Nederland betreffende Cloud Hosting (Infrastructure as a Service) heeft per 1 maart 2011 ServerDirect aangesteld als distributeur voor haar IaaS en CloudinaBox dienstverlening. Met deze samenwerking verwacht Uniserver haar Cloud dienstverlening richting ICT-partijen en resellers intensiever te laten plaatsvinden.

Hugo van Diepen, Commercieel Directeur Uniserver: "ServerDirect, met name haar directie Fouad El Youssoufi en Siu-Hong Fung, hebben de afgelopen 10 jaar uitgebreide kennis van de Nederlandse ICT partner en reseller markt opgedaan. Met hen ervaring op server- en storage-gebied en haar opgebouwde klantennetwerk verwachten wij dat we gezamenlijk ICT partijen en resellers succesvol kunnen maken met onze Cloud diensten en oplossingen".

Volgens Fouad El Youssoufi , commercieel directeur van ServerDirect is Uniserver een partij met dezelfde no-nonsense mentaliteit en intussen een bekende speler op het gebied van cloud computing. Als server leverancier zien wij bij onze klanten steeds meer een verschuiving van traditionele infrastructuur naar cloud computing. Met het aanbieden van de Cloud oplossingen van Uniserver spelen we in op deze veranderende vraag en bieden we onze klanten meer flexibiliteit, snelheid en schaalbaarheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3815741). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.