Managed hosting door True

Samenwerking SCC en Agile Software

 

ICT-leverancier SCC en licentiespecialist Agile Software gaan intensief samenwerken in een partnership om de dienstverlening naar hun klanten te optimaliseren.

Agile Software biedt als onafhankelijk Microsoft licentiespecialist advies en ondersteuning waardoor organisaties hun softwarelicenties efficiënter kunnen beheren en besparen op hun software investeringen. "Gebruikers van Microsoft software hebben steeds meer behoefte aan gespecialiseerde partijen die beschikken over diepgaande kennis en expertise van deze complexe materie", zegt Wim Uiterdijk van SCC. "Het partnership met Agile Software stelt ons in staat ook op dit gebied een hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten te garanderen. Voor de klanten van Agile Software betekent deze samenwerking dat zij profiteren van onze kennis en expertise op het gebied van de implementatie, onderhoud en migratie van software en aanvullende diensten. Met ons partnership creëren we dus voor alle partijen een duidelijke win-win-situatie."

Sander Blom van Agile Software: "Door de samenwerking met SCC versterken en verbreden we onze propositie. Als ICT-partner kan SCC ondersteuning bieden bij de implementatie en migratie van software. Hierdoor kunnen we onze klanten totaaloplossingen op het gebied van software aanbieden, van advies bij de aanschaf tot en met de installatie en het beheer van softwarelicenties."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3815268). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.