Managed hosting door True

Eurofiber en OneXS starten samenwerking

 

Eurofiber en OneXS hebben hun samenwerking geformaliseerd met een partnerovereenkomst. OneXS levert Hosted IP Telefonie, IP Virtual Private Networks en SIP Trunks aan de midden- en grootzakelijke markt via resellers. Het bedrijf richt de focus daarbij steeds sterker op glasvezelverbindingen als onderliggende drager. De combinatie met de glasvezelverbindingen van Eurofiber bleek al eerder een succesvolle oplossing in verschillende projecten van OneXS-resellers.

OneXS ziet de informatiebehoefte en daarmee de vraag naar breedbandverbindingen in de midden- en grootzakelijke markt duidelijk toenemen. Bedrijven willen ook meer en meer mobiel werken en op afstand toegang hebben tot centraal opgeslagen bestanden. Daarnaast hebben ze snelle verbindingen met een gegarandeerde capaciteit nodig voor goede en betrouwbare telefoonverbindingen. Dit zowel via eigen telefooncentrales als gehoste telefoniediensten zoals OneXS die eveneens biedt. OneXS kan met de glasvezelverbindingen van Eurofiber uitstekend inspelen op de behoeften in de markt.

"Zeker bedrijven met meer vestigingen kunnen optimaal profiteren van glasvezelverbindingen om onderling te communiceren en op afstand gebruik te maken van ICT-voorzieningen. Door de samenwerking met Eurofiber kunnen we ze een uitstekende oplossing bieden. Dat hebben onze resellers al in de praktijk bewezen, bijvoorbeeld met de aansluiting op glasvezel van het hoofdkantoor van een groot uitzendbureau. Eurofiber is specialist in glasvezelverbindingen en onderscheidt zich door zijn goede dienstverlening. Dat staat garant voor succes, nu en in de toekomst", aldus Jan Peter Kalksma, managing director van OneXS.

Alex Goldblum, algemeen directeur Eurofiber, ziet de toekomst met OneXS ook met vertrouwen tegemoet: "OneXS is een partner die onze glasvezelverbindingen aanvult met innovatieve telecommunicatie-, data- en internetdiensten. We zijn er blij mee dat OneXS zich gaat focussen op het aanbieden van glasvezelverbindingen als basis voor zijn diensten en dat wij daarbij partner zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3795705). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.