Managed hosting door True

Samenwerking Icecat.biz en TestSeek in online channel

 

Icecat.biz en TestSeek zijn een samenwerking gestart om de Testseek productbeoordelingen via Icecats open catalogus naar het online kanaal te distribueren. Door deze ontwikkeling kan het online kanaal Icecat product-datasheets inclusief TestSeeks expertbeoordelingen en ratings weergeven wat bijdraagt aan klanttevredenheid en conversie van kijkers naar kopers.

Het opnemen van de productbeoordelingen in gratis Open Icecat komt in reactie op verzoeken uit Icecats gebruikerscommunity waarin wereldwijd zo'n 13,000 ecommerce partijen actief zijn. Het is een nieuwe kwaliteitsslag, een goede toevoeging op de bestaande meertalige data-sheets met specs, marketingteksten, afbeeldingen, cross-sell- en up-sell-relaties, folders (pdf), handleidingen (pdf), video's en animaties.

"We ondervonden een grote belangstelling vanuit kanaalpartners om product ratings en reviews toe te voegen aan de productinformatie op hun websites, omdat het consumenten helpt bij hun aankoopbeslissing en zodoende de conversie verbeterd. Op basis van een vergelijkend marktonderzoek concludeerden we dat Testseek een world-class aanbieder van zulke productbeoordelingen is, die bovendien bereid was om mee te gaan in onze open content-filosofie ", zegt Martijn Hoogeveen CEO van Icecat.

"Ik ben erg verheugd om deze samenwerking met Icecat te lanceren omdat het onze eerste grote stap is in het doorleveren van onze expert reviews aan webshops, wereldwijd. Expert reviews en awards sluiten enorm goed aan op de behoeften van internetconsumenten. Ze kunnen als geen ander een webshopbezoeker overtuigen om de koopknop te drukken", zegt Fredrik Engdahl, CEO van het Zweedse TestSeek.

TestSeek Expert Review Channel (TERC) helpt online retailers en fabrikanten om hun bezoekers in klanten te converteren door expert reviews en prijzen van betrouwbare bronnen te tonen. Open Icecat is de wereldwijd unieke, gratis en open catalogus in samenwerking met 250 tech merken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3791879). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.