Managed hosting door True

Exact-CEO Janmaat beslist in maart over functie

 

Algemeen directeur van softwarebedrijf Exact, Martijn Janmaat, beslist in maart 2011 of hij aanblijft als ceo van het Delftse softwarehuis. Tijdens een toelichting op de jaarcijfers van 2010 kon hij nog geen uitsluitsel geven of hij bijtekent of opstapt. Janmaat werd eind augustus 2010 voor een jaar benoemd tot directeur. Onder zijn leiding presenteerde het bedrijf eind 2010 plannen om de strategie van het bedrijf te hervormen.

Janmaat hakt in maart 2011, een halfjaar voordat zijn jaarcontract afloopt, de knoop door. Hij trad eind augustus 2010 voor een periode van een jaar aan als ceo nadat voorganger Rajesh Patel plotseling om persoonlijke redenen zijn functie neerlegde.

Janmaat meldde eind 2010 in een interview met Computable dat hij niet direct 'ja' zei toen hij werd gevraagd om de directeurspost van Exact in te nemen. Hij twijfelde omdat hij destijds druk was met de internationale uitbreiding van zijn bedrijf BlueCielo. Janmaat zei toen: 'Soms denk ik: ik had in Brazilië kunnen zitten, nu zit ik aan de A13.' Voordat Janmaat aantrad als directeur was hij lid van de raad van commissarissen van het softwarebedrijf.

Plan Janmaat
De directeur van het softwarebedrijf presenteerde eind 2011 plannen om de strategie van te hervormen. In hoofdlijnen komt het erop neer dat de leverancier de internationale organisatie anders inricht. De plannen voor internationale uitbreiding van Exact Online de ijskast ingaan. Daarnaast wil de softwareleverancier de producten richten op een aantal branches.

Het softwarebedrijf boekte over 2010 minder winst en omzet dan in het jaar ervoor. Zo blijkt uit de op 17 februari 2011 gepresenteerde jaarcijfers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3790717). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.