Managed hosting door True

Virtual Affairs breidt uit naar Rotterdam

 

Virtual Affairs, een internetbureau met vestigingen in Amsterdam en Sofia (Bulgarije), opent een nieuwe vestiging in het centrum van Rotterdam. Het kantoor biedt werkplekken aan ongeveer 25 (toekomstige) werknemers. Op de langere termijn wil de webdienstleverancier met deze vestiging een regionaal klantenbestand opbouwen.

Virtual Affairs trekt steeds meer nieuwe klanten aan waarmee het aantal projecten groeit. Het aantal medewerkers is inmiddels de honderd gepasseerd. Om deze stroom van opdrachten en collega's bij te benen, opent het bedrijf een nieuwe vestiging in het centrum van Rotterdam. Met een werkomgeving voor ongeveer 25 collega's is het nieuwe kantoor geschikt voor verdere uitbreiding van het klantenbestand en het aantrekken van lokaal talent.

De nieuwe vestiging is centraal gelegen en te voet bereikbaar vanaf station Rotterdam Centraal. De opening werd op 3 februari feestelijk gevierd met de belangrijkste en grootste klanten van Virtual Affairs. Klanten zijn onder andere Ditzo, Heineken, TNT en Aegon.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3789080). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.