Managed hosting door True

Meer samenwerking service providers en NetApp

 

Om klanten via verschillende modellen te kunnen bedienen, is NetApp een samenwerking aangegaan met een aantal van de grootste service providers wereldwijd.

NetApp is onder meer de samenwerking aangegaan met BlueFire, Interactive, Internet Initiative Japan, Iron Mountain, Logicalis, Quest, Rackspace, Siemens IT Solutions and Services en Terremark. Samen met deze partners biedt NetApp een gevarieerde portefeuille van cloud services, inclusief applicatie-ontwikkeling en -testen, backups, samenwerking, desktop, disaster recovery, infrastructuur, messaging, storage en op SAP-applicaties gebaseerde services om ondernemingen te helpen hun kosten te verlagen en hun flexibiliteit te verhogen.

Deelnemers aan het NetApp Partner Program for Service Providers profiteren van toegang tot een breed scala aan speciale tools en programma's. Hierbij valt te denken aan technische opleidingen, servicevoordelen, marketing en sales support. Het programma stelt value-added resellers in staat aan te sluiten bij de service providers van NetApp om cloudoplossingen te bieden aan eindgebruikers. Hierdoor kunnen zij tegemoet komen aan de groeiende vraag naar cloud services en worden zij in staat gesteld hun activiteiten uit te breiden zonder investeringen in nieuwe datacenters, infrastructuur en middelen die nodig zijn om een cloud service provider te worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3782611). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.