Managed hosting door True

VisionsConnected is Cisco ATP Telepresence Provider

 

VisionsConnected, leverancier van managed video diensten, heeft de hoogst haalbare partner status van het Cisco Authorized Technology Program (ATP) behaald en is hiermee officieel benoemd tot Cisco TelePresence Provider in Nederland.

Deze benoeming bevestigt dat VisionsConnected voldoet aan de eisen die Cisco stelt aan gecertificeerde medewerkers om een Cisco ATP Provider te kunnen worden. Deze status betekent dat de sales en support organisaties van VisionsConnected optimaal zijn toegerust voor het ontwerpen, installeren, verkopen en onderhouden van ATP-specifieke Cisco technologie en producten.

Een Cisco TelePresence Provider is een partner die zich richt op het uitrollen van TelePresence video endpoints en het complete portfolio van infrastructuur oplossingen, naast managed video conferencing diensten. VisionsConnected en Cisco zullen voortdurend blijven samenwerken om hun aanbod verder te ontwikkelen en hun gezamenlijke klanten optimaal te ondersteunen.

Raymond Alves, CEO van VisionsConnected, zegt: "Het bereiken van de hoogst haalbare ATP status van Cisco zien wij als een bevestiging van onze expertise en toewijding. Het stelt ons in staat onze bestaande en nieuwe klanten te bewijzen hoe Telepresence oplossingen hun zakelijke processen kunnen versterken of verbeteren. Onze Telepresence B-2-B Exchange bijvoorbeeld, biedt Cisco CTS, TANDBERG Telepresence T3, en Polycom TPX/RPX gebruikers de mogelijkheid om samen te werken, ongeacht het platform of netwerk. Met deze volledig beheerde oplossing, kunnen organisaties op basis van een maandelijkse kostenmodel nog sneller beginnen met kosten besparen omdat zij niet hoeven te investeren in hun eigen IT infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3780164). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.