Managed hosting door True

Inter Access beperkt directie tot twee man

 

Inter Access benoemt Bert van Haarlem per 1 april 2011 tot commercieel directeur. Van Haarlem is afkomstig van autohandel Pon groep. Samen met algemeen directeur Hans den Hartog vormt hij de tweekoppige directie van de automatiseerder. Van Haarlem volgt Luc Patist op. Onder Den Hartog is de top van Inter Access aanzienlijk afgeslankt.

Bert van Haarlem is bij de Pon-groep als directeur verantwoordelijk voor de grote klanten en aanbestedingen, communicatie en marketing, duurzaamheid, inkoop én ict. Voor zijn tijd bij Pon was Van Haarlem it-directeur bij Geveke. Van Haarlem zal binnen Inter Access de commerciële eindverantwoordelijkheid dragen en is eindverantwoordelijk voor de partnerships met partijen als IBM, HP en Microsoft. Verder krijgt Van Haarlem marketingcommunicatie in zijn portefeuille.


Korte lijnen
Hans den Hartog, die vorig jaar benoemd werd tot algemeen directeur van Inter Access, kiest voor een kleine directie met korte lijnen die de automatiseerder aanstuurt, in samenwerking met de leden van het managementteam, die verantwoordelijkheid dragen voor de divisies Applications en Infrastructure, personeelszaken en financiën.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3778297). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.