Managed hosting door True

Raimond van het Reve Mid Market leader IBM Benelux

 

Raimond van het Reve is aangesteld als Mid Market Leader voor IBM (NYSE: IBM) in de Benelux. Raimond van het Reve volgt Martijn van Veen op, die het Mid Market team in de Benelux sinds 2008 heeft geleid. Martijn van Veen wordt Sales Executive in het wereldwijde Mid Market leadership team van IBM

Raimond van het Reve kwam in dienst bij IBM in 1997 en vervulde verschillende sales- en sales management functies. Zijn meest recente functie was Sales Manager binnen de hardwaredivisie in de Overheid, Industrie en Distributie sector.

Raimond van het Reve: "MKB bedrijven hebben behoefte aan oplossingen die ze in staat stellen te profiteren van gespecialiseerde IT-business-oplossingen, zonder de complexiteit of de kosten van traditionele technologiepakketten. Onze Smart Business solutions leveren het MKB die flexibiliteit. Ik zet me er persoonlijk voor in dat onze Business Partners deze it-oplossingen eenvoudig en snel bij hun klant kunnen leveren."

Mid Market Simplification Project
IBM is vorig jaar gestart met het Mid Market Simplification Project, dat erop gericht is Business Partners te overtuigen voor IBM te kiezen, onder meer door:

• het eenvoudiger te maken voor Business Partners om met IBM samen te werken
• winstgroei te realiseren voor zowel Business Partners als IBM, met behulp van aanbiedingen, support en marketing
• te investeren in skills en ontwikkeling van toekomstige marktkansen

Nieuw in 2011 en relevant voor MKB zijn de ‘Smart Business Solutions´. Deze zijn ontworpen om snel geleverd te worden aan eindgebruikers door middel van zogenaamde ´ready-to-run´ pakketten met abonnementsprijzen die zijn gebaseerd op basis van gebruik en flexibiliteit. De Smart Business Solutions omvatten voorverpakte IT-oplossingen voor desktop-virtualisatie, IT-service en applicatiebeheer voor MKB klanten. Deze oplossingen zullen exclusief worden verkocht via het Business Partner-kanaal.

Nieuwe Marketing Manager
Yvonne Bus vervangt Ronald Velten als Business Partner & Mid Market Marketing Leader voor IBM in de Benelux. Yvonne Bus is werkzaam bij IBM sinds 1994, na de acquisitie van Lotus en heeft zij voorheen verschillende internationale marketingposities vervuld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3777773). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Ziet er goed uit!

Wat is ronald gaan doen?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.