Managed hosting door True

Patrick Ricord wordt retail sales manager Ingram Micro

 

Met ingang van 1 februari jl. is Patrick Ricord aangesteld als Retail Sales Manager bij Ingram Micro. De benoeming is een volgende stap van de distributeur in zijn positionering binnen de Retailmarkt.

Ingram Micro heeft de afgelopen periode zwaar ingezet op Retail. Dat heeft geresulteerd in het opzetten van een professioneel team en optekenen van veel kleine en middelgrote leveranciers om Ingram Micro als ‘one-stop-shop' verder te profileren. Door de benoeming van Patrick Ricord kent de Retail afdeling nu een specialisatie in leveranciersverantwoordelijkheid (Maarten Spreeuwenberg) en klantverantwoordelijkheid (Patrick Ricord). Ricord heeft een jarenlange werkervaring binnen Retail (o.a. PCInternational en Paradigit).

Patrick Ricord: "Ingram Micro heeft de afgelopen tijd flink ingezet op Retail en ik ben ervan overtuigd daar een extra toevoeging aan te kunnen leveren. Ik heb het geluk dat ik met een fantastische groep mensen aan de bak mag en dat er al forse stappen gezet zijn. Ik heb vrijwel mijn hele werkzame leven binnen Retail gewerkt en spreek daarmee de ‘taal' van de Retailer. Dat helpt bij het meedenken over de hedendaagse uitdagingen en toekomstige kansen. Ik heb er in ieder geval ongelofelijk veel zin in!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3777724). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.