Managed hosting door True

Zycko lanceert LifeSize HD Videoconferencing

 

Zycko, de value added distributeur van leading edge IT solutions, heeft aangekondigd dat de distributie van LifeSize wordt uitgebreid naar de Benelux en Frankrijk. Deze verbreding van de distributie volgt op een enorme groei van de vraag naar LifeSize's HD videoconferencing oplossingen in de Europese markt. Zycko is LifeSize Distributor of the Year EMEA 2010.

LifeSize, een divisie van Logitech, levert high definition telepresence oplossingen voor elke zakelijke omgeving, waarbij functionaliteit, eenvoud, beeld- en geluidskwaliteit en collaboratie centraal staan.

In de Benelux zijn Stefan van Hoof, LifeSize Director of Sales Mature Markets, en Edwin Hagenouw, Director Zycko Benelux, verantwoordelijk voor het te realiseren succes van LifeSize. Van Hoof: "Zycko is binnen Europa een gevestigde autoriteit op het gebied van ICT distributie, dat veel verder gaat dan alleen logistieke dienstverlening. Juist de oplossingsgerichtheid van technische totaaloplossing in combinatie met een uitgebreid dienstenpakket voor de typische IT-reseller, biedt LifeSize toegang tot een belangrijke doelgroep van resellers en eindgebruikers in de Benelux markt".

Hagenouw vult aan: "LifeSize is een perfecte aanvulling op ons portfolio. Onze resellers ontvangen van hun klanten steeds meer vragen over video. Met LifeSize kunnen we nu conferencing oplossingen bieden die aansluiten bij de wensen van zowel kleine ondernemingen als multinationals."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3776381). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.