Managed hosting door True

Dupaco wordt i365 distributeur in Nederland

 

i365, een Seagate onderneming,kondigt aan dat Dupaco Distribution EVault Cloud-Connected storage oplossingen gaat aanbieden aan haar reseller netwerk in Nederland. Deze samenwerking vergroot de mogelijkheden van i365 binnen Europa. Resellers van Dupaco hebben hiermee goede tools in handen om bedrijfskritische data van hun klanten automatisch te backuppen en te herstellen. Dupaco zal ook nieuwe partners gaan werven voor het EVault Cloud-Connected Service Provider (CCSP) programma.

Het EVault CCSP programma is een goed aanbod voor het partnerkanaal dat EVault technologie en ‘best practices' combineert om snel een economisch attractieve lokale Cloud-Connected data backup dienst op te zetten en uit te bouwen, ondersteund door de EVault software met replicatie naar de i365 cloud.

Cloud computing wint snel marktaandeel binnen de zakelijke markt. Deze samenwerking geeft de Nederlandse resellers één data protectie technologie die ze kunnen configureren voor oplossingen met de juiste mix van data opslag in de Cloud en op locatie. Gebaseerd op de individuele behoeften van iedere klant voor veiligheid, toegankelijkheid, service, beschikbaarheid, betaalbaarheid en performance.

Erik Monninkhof, Directeur Dupaco Distribution: "i365's backup and recovery oplossingen sluiten naadloos aan op ons portfolio. De EVault oplossing faciliteert back-up van diverse platformen waaronder Microsoft, UNIX, VMware en Linux. Juist de ondersteuning van meerdere platformen past perfect binnen de strategie van Dupaco. Als distributeur van o.a. Red Hat en SUSE Linux zijn we goed gepositioneerd om de EVault oplossing in de Nederlandse markt te zetten."

Dupaco zal i365's EVault product portfolio in de markt gaan zetten, distribueren en service en support verlenen. Hiertoe horen EVault for Microsoft System Center Data Protection Manager, EVault Software en de onderscheiden EVault Plug-n-Protect storage appliance. Dupaco wordt ondersteund door i365's technische support en training netwerk en zal met i365 samenwerken om de markt uit te breiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3776363). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.