Managed hosting door True

Red Hat breidt samenwerking uit met Fujitsu

 

Red Hat, speler in opensourceoplossingen breidt de samenwerking uit met Fujitsu op het gebied van cloud computing. Red Hat Enterprise Linux is nu beschikbaar als gast besturingssysteem op Fujitsu's "On-Demand Virtual System Service" publieke cloud.

Red Hat Enterprise Linux is een platform om applicaties in de cloud te draaien. Het heeft een brede basis van ontwikkelaars en een uitgebreid ecosysteem van gecertificeerde applicaties die flexibiliteit en schaalbaarheid bieden. De combinatie van Red Hat Enterprise Linux en Fujitsu's enterprise-ready "On-Demand Virtual System Service" biedt klanten een krachtige infrastructuur voor de cloud met bewezen Red Hat technologieën en enterprise-class support van Fujitsu, met de ondersteuning van Red Hat.

Red Hat Enterprise Linux is in eerste instantie beschikbaar op Fujitsu's "On-Demand Virtual System Service" in Japan en zal naar verwachting op een later moment wereldwijd beschikbaar zijn. Om toegang te krijgen tot Fujitsu's "On-Demand Virtual System Service", zie: http://fenics.fujitsu.com/outsourcingservice/saas/plat/sop/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3776330). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.