Managed hosting door True

Fujitsu en Oracle versterken samenwerking

 

Samenwerken

Fujitsu en Oracle kondigen aan hun jarenlange samenwerking verder uit te breiden met het gezamenlijk ontwikkelen van SPARC, een vernieuwde, meer uitgebreide distributieovereenkomst en verdere gezamenlijke inzet op het gebied van engineering, marketing en verkoop.

Oracle en Fujitsu gaan door met de gezamenlijke ontwikkeling van zowel Oracle- als Fujitsu-producten. De producten worden hierbij geoptimaliseerd en getest voor het draaien van Oracle-software in bedrijfskritische omgevingen.

De bedrijven introduceerden eerder (2 december 2010) een nieuw uniform ontwerp voor de behuizing van de Oracle en Fujitsu SPARC Enterprise M-serie servers. Oracle en Fujitsu komen tevens met een roadmap voor de M-serie servers, die de komende drie jaar 15 keer betere prestaties gaan leveren.

Verder zijn de verkoopteams van beide organisaties op elkaar afgestemd om gezamenlijk SPARC Enterprise servers te verkopen. Hierdoor is continuïteit gewaarborgd en verbetert tegelijkertijd de klanttevredenheid.

Daarnaast tekende Fujitsu een nieuwe Oracle PartnerNetwork distributieovereenkomst, waarbij Fujitsu het volledige Oracle-portfolio mag verkopen en distribueren. Dit stelt Fujitsu in staat zich te manifesteren als system integrator en leverancier van alle Oracle- oplossingen en producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3774438). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.