Managed hosting door True

Actebis officieel distributeur van ednet -- Elecom

 

Actebis Computers B.V. voegt per direct het assortiment van ednet-Elecom toe aan haar assortiment. ednet -- Elecom is leverancier van diverse accessoires, waaronder muizen, headsets, speakers, toetsenborden en kabels.

Michael Kramps, Product Manager bij Actebis, over de toevoeging van ednet - Elecom aan het portfolio: 'Als focus distributeur willen wij constant een zo uitgebalanceerd mogelijk portfolio aanbieden. ednet - Elecom zorgt voor een uitstekende aanvulling op het gebied van accessoires. Kwalitatief hoogwaardige producten met een uitstekende prijs. Ik denk dat het met name producten zijn die je als reseller eenvoudig meebestelt op je order.'

'Door de specifieke aandacht richting de verschillende verkoopkanalen, Retail en E-tail, MKB en B2B, ziet ednet - Elecom de perfecte partner in Actebis om de afzet en beschikbaarheid van haar producten in deze verkoopkanalen te vergroten. Onze producten onderscheiden zich op design en functionaliteit voor een betaalbare prijs. ednet - Elecom gaat de uitdaging met zichzelf aan met als doel de tevredenheid van haar klanten als die van eindgebruikers naar een nog hoger niveau te brengen. Onder het Elecom thema ‘Beyond Digital Life' willen we uitbreiden naar nieuwe productgroepen en markten. Om een breed, aangenaam en comfortabel gebruik van onze producten te creëren', aldus Jeroen Couperus, sales manager voor ednet - Elecom.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3774415). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.