Managed hosting door True

BuyOnline wint aanbesteding Open Universiteit

 

De Open Universiteit heeft met onder andere BuyOnline, leverancier van IT-producten voor de grootzakelijke markt en (semi)overheden, een raamovereenkomst gesloten voor de levering van ICT-apparatuur.

In het kader van de Europese aanbesteding ‘Leveranciers voor cliënts' heeft de Open Universiteit drie preferred suppliers aangewezen. De komende 2 jaar zijn deze leveranciers verantwoordelijk voor de levering van onder andere: desktop computers, thin cliënts, monitoren, notebook computers en netbooks.

BuyOnline is zeer verheugd met de gunning van deze aanbesteding door de Open Universiteit. Roy de Vink, Sales Manager van BuyOnline, hierover: "In het verleden hebben wij naar tevredenheid ICT-apparatuur aan de Open Universiteit geleverd. Wij zijn blij dat we deze samenwerking vanaf 2011 weer voort kunnen zetten. Door deze meerjarige samenwerking kan BuyOnline actief en constructief meedenken aan IT-oplossingen die nu, maar vooral ook in de toekomst, voordelen opleveren. Daarnaast bieden we de Open Universiteit maatwerk in het totale traject van advies, leveringen, garanties en service."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3767011). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.