Managed hosting door True

Websense stelt territory manager Benelux aan

 

Websense, leverancier van employee internet managementoplossingen, heeft Terry Conroy (36) benoemd tot territory manager Benelux.

Conroy gaat nauw samenwerken met gekwalificeerde resellers om de relatief nieuwe en zeer snelgroeiende markt voor webfiltering en desktopbeveiliging in de Benelux op te bouwen.

Conroy heeft de Ierse nationaliteit, maar woont al sinds zijn jeugd in Nederland. Hij is sinds 1989 actief in de ICT-branche en heeft ruime ervaring op het gebied van beveiligingsoplossingen, zowel bij leveranciers als bij resellers. Voordat hij bij Websense in dienst trad, was hij onder andere pre-sales consultant bij PQR en site manager bij CTG Nederland.

Websense ontwikkelt en levert employee internet managementoplossingen. Met deze software kunnen bedrijven hun ICT-middelen beter benutten en de schadelijke neveneffecten van het gebruik van internet, zoals instant messaging, peer-to-peer en spyware, voorkomen. Het beleid voor internetgebruik wordt zowel bij de gateway als op het netwerk en op de desktop beheerd en gemonitord. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/376631). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.