Managed hosting door True

Bol.com groeit met 40 miljoen euro in 2010

 

Klanten van bol.com kunnen met ingang van vandaag ook elektronica-artikelen van andere retailers via bol.com bestellen. Met bol.com plaza stellen webwinkels hun aanbod via bol.com beschikbaar, waarna klanten deze vervolgens in de winkel van bol.com kunnen bestellen.

Bol.com heeft hiermee een stap gezet in de verbreding van het winkelaanbod om klanten een gevarieerde keuze te kunnen bieden in prijs en aanbod. Bol.com is de eerste winkel in Nederland die een dergelijke verkoopconstructie aanbiedt. In eerste instantie zijn er overeenkomsten gesloten met de elektronicaverkopers Megapool.nl, Informatique, Internetshop.nl en Bobshop. Zij bieden met ingang van 1 februari hun artikelen via bol.com aan. Het elektronica-aanbod van partners is volledig geïntegreerd met het eigen aanbod van bol.com. Het zoeken, bestellen en kopen van een artikel van een partner is hierbij net zo gemakkelijk als de aanschaf van een artikel rechtstreeks bij bol.com.

Bol.com plaza is in deze beginfase opengesteld voor de elektronicacategorieën foto- en videocamera's, desktops, monitoren, notebooks en home entertainment. Bij de start worden honderden artikelen aangeboden. Zowel artikelen die bol.com reeds aanbiedt, als artikelen die nog niet in het assortiment van de winkel te vinden zijn. Bol.com denkt met deze stap een revolutie te ontketenen in de traditionele retailmarkt. Een nieuwe stap in de constante verbreding van het elektronica-aanbod, dat eerder al werd uitgebreid met desktops en monitoren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3760465). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.