Managed hosting door True

ECOserver stelt ServerDirect aan als distributeur

 

ECOserver, de leverancier van energiezuinige servers, stelt ServerDirect aan als distributeur. Met het aanstellen van ServerDirect worden de innovatieve server oplossingen voor het MKB nu voor elke ICT reseller of dealer in Nederland beschikbaar.

Een ICT reseller of dealer die een energiezuinige server in de markt wil verkopen met een hogere marge dan gebruikelijk is bij ServerDirect aan het goede adres. Via dit indirecte kanaal bereikt ServerDirect de eindklanten in het MKB die af gaan op het advies van hun automatiseringspartner. Zeker voor deze doelgroep, die honderden euro's per jaar kan besparen op energiekosten, heeft ServerDirect een aantal interessante server totaaloplossingen in het programma. Doordat ServerDirect geen advies verkoopprijzen hanteert kan een dealer zijn eigen toegevoegde waarde met deze server verkopen en een hogere marge maken.Volgens Ad van de Put, Directeur ECOserver is het distributiekanaal met ServerDirect een goede partij rijker geworden: 'De twee eigenaren van Server Direct, Siu-Hong en Fouad hebben de sporen in serverland inmiddels verdiend en bieden de klanten uitgebreide technische ondersteuning.'

Volgens Fouad El Youssoufi, commercieel directeur van ServerDirect, is ECOserver een lijn die precies past in het portfolio: 'Producten die toegevoegde waarde bieden, hogere marges voor onze klanten en een uitstekende kwaliteit, waren voor ons de belangrijkste redenen om voor ECOserver te kiezen.'

ServerDirect is een onafhankelijke leverancier van servers, storage, werkstations en netwerkapparatuur. Door direct in te kopen bij de fabrikanten kan ServerDirect iedere denkbare configuratie snel leveren tegen de beste prijs en voorwaarden. Voldoen aan de wensen van klanten middels hoogwaardige producten en perfecte service; dat is het dagelijkse streven van ServerDirect. Een streven dat ook gehaald wordt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3760416). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.