Managed hosting door True

Superp zoekt CRM-talent na interne crisis

 

SAP-dienstverlener Superp zoekt de komende twee jaar ongeveer twintig nieuwe medewerkers. Vooral high-end crm-ontwikkelaars en -testers op het gebied van SAP kunnen bij de dienstverlener langskomen voor een gesprek. Wanneer er personeel vertrekt bij Superp, zullen de vrijgekomen vacatures ook worden ingevuld, meldt directeur Ruud Hoogendorp in een interview met Computable.

Superp had in 2010 te maken met een interne crisis. De financiële draagkracht van de dienstverlener was slecht waardoor salarissen niet tijdig betaald konden worden. Door die problemen is er een te groot verloop geweest. Superp wil het ontwikkelen van applicaties stimuleren om kennis op te bouwen. ‘Dan heb je gewoon meer mensen nodig', zegt algemeen directeur Ruud Hoogendorp. ‘Vooral op het gebied van mobile willen we stappen maken. Voor het eind van het jaar willen we een applicatie op de markt brengen die SAP naar bijvoorbeeld de iPad brengt.'

Ontwikkelen tools

De SAP-dienstverlener geeft ontwikkelaars de ruimte om in zogenoemde ‘Suplabs.' Hoogendorp noemt dat ‘een soort ontwikkelkraamkamers voor te ontwikkelen tools op het gebied van mobile, frameworks en shared services centers. Applicaties die daadwerkelijk verkocht gaan worden, moet worden getest. Daarvoor zijn ook nieuwe mensen nodig.

Vooral high-end crm-ontwikkelaars en -testers op het gebied van SAP zijn welkom bij de dienstverlener. ‘Voor 2011 wil ik netto tien mensen aannemen en voor 2012 staat er eenzelfde aantal op de planning', zegt Hoogendorp. ‘Dat betekent dat we binnen twee jaar weer dezelfde omvang hebben als voordat de problemen begonnen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3759840). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.