Managed hosting door True

Bossers & Cnossen wint tender Onderwijsgroep Noord

 

De door de Onderwijsgroep Noord uitgeschreven Europese aanbesteding voor de levering van en het onderhoud op pc's en laptops is gewonnen door Bossers & Cnossen.

De Onderwijsgroep Noord is een instelling met ongeveer 1.400 medewerkers. Verspreid over 26 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe wordt lesgegeven aan circa 12.000 leerlingen. Ten behoeve van deze leerlingen en medewerkers moeten de komende twee jaar 700 systemen geleverd worden in de vorm van pc's en laptops.

De uitgeschreven Europese aanbesteding
De Onderwijsgroep Noord wil voor de levering en het hardwareonderhoud van pc's en laptops een raamovereenkomst afsluiten. In ieder geval dienen uit hoofde van de overeenkomst 375 pc's en 325 laptops geleverd te worden. Daarnaast behelst de overeenkomst drie jaar on-site garantie ten behoeve van deze werkplekapparatuur. Het doel van de Onderwijsgroep Noord is het selecteren en contracteren van één ondernemer waarmee de raamovereenkomst gedurende een periode van twee jaar, met twee maal een optionele verlenging van één jaar. Bossers & Cnossen B.V. is als beste beoordeeld op de gunningcriteria ‘beoordeling prijs' en ‘beoordeling kwaliteit' en is hierdoor als economisch meest voordelige aanbieder gekenmerkt.

Bossers & Cnossen is verheugd met het winnen van deze aanbesteding.‘Wij bedienen de Onderwijsgroep Noord al vier jaar en zijn blij dat de samenwerking de komende jaren wordt gecontinueerd', aldus directeur Jeroen Bos.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3757504). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.