Managed hosting door True

Directeur Ordina België stapt op

 

Directeur Hans Vets van Ordina België stapt per direct op. Hij zet zijn carrière buiten het bedrijf voort, het is niet bekend waar. Volgens het bedrijf heeft het vertrek niets te maken met onenigheid of tegenvallende resultaten. Het dienstenbedrijf doet verder geen mededelingen over de redenen van het vertrek. Vets wordt op 14 februari 2011 vervangen door de Belg Franky van Damme. Tot die tijd leidt Marcel van Buren, general counsel bij Ordina Nederland, de Belgische tak van het dienstenbedrijf.

De Vlaming Vets was zeven jaar directeur van Ordina België. In die rol was hij verantwoordelijk voor de  resultaten in België en Luxemburg. Onder zijn leiding groeide de Belgische tak naar ongeveer zevenhonderd medewerkers en een omzet van ongeveer zestig miljoen euro. In totaal werken bij Ordina 3350 mensen. Zij behaalden in 2009 een omzet van ruim 540 miljoen euro. Vets werd benoemd tot directeur nadat in 2004 zijn bedrijf The Vision Web werd ingelijfd door Ordina.

Ordina-baas Ronald Kasteel zegt het vertrek van Vets te betreuren, maar is blij dat hij op korte termijn een opvolger krijgt. Opvolger Van Damme was in het verleden onder andere managing director bij Origin Belux en oprichter en ceo van Business Architects International.

Ordina heeft de ambitie om het dienstenbedrijf te laten groeien tot een van de vijf grootste dienstverleners in België en Luxemburg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3757484). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.