Managed hosting door True

Microsoft levert gratis Office-proefversie Mac

 

Microsoft biedt sinds kort gratis een proefversie van Office for Mac 2011 aan. De Apple Mac-gebruikers kunnen daardoor Microsoft Office dertig dagen uitproberen. Microsoft doet dit om in te spelen op de toenemende vraag naar Apple-pc's.

De proefversie is beschikbaar op de website van Microsoft Nederland. Microsoft biedt de Office-software niet aan in Apple's Mac App Store. Dat komt doordat Microsoft uitsluitend zijn software via ict-dienstverleners of via Microsoft's eigen website verkoopt.

Office for Mac 2011 is de eerste update sinds drie jaar. De nieuwe versie heeft volgens Microsoft betere functionaliteiten en kan worden gebruikt in combinatie met de Microsoft's clouddienst Office Live.

Microsoft kondigde de gratis proefversie in een blog van Pat Fox aan. Fox isbij Microsoft werkzaam als senior director of product management, Office for Mac. Microsoft speelt met de Office for Mac-proefversie in op de voorbereidingen van de Macworld Expo die tussen 26 en 29 januari in San Francisco wordt gehouden. Daar zullen diverse medewerkers van Microsoft Office for Mac promoten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3756064). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.