Managed hosting door True

HP kampt met tekort LaserJet-printertoners

 

HP kampt met een tekort aan zwarte toner cartridges voor zijn monochrome LaserJet P1102W- en LaserJet M1212-printers. Vooral de CE285A zwarte toner cartridge is vrijwel niet meer te verkrijgen. Het tekort speelt ook voor de Nederlandse markt, aldus HP. Het bedrijf zegt er alles aan te doen om de tekorten terug te dringen.

Het tekort aan de HP CE285A toner cartridge komt door de stijgende vraag naar de HP LaserJet P1102W- en LaserJet M1212-printers, aldus de leverancier. Het tekort is al in oktober 2010 ontstaan. Daardoor zijn de handelsprijzen voor de toners gestegen.

Een zegsvrouw van HP zegt dat het bedrijf er alles aan doet om de tekorten terug te dringen. ‘HP merkt inderdaad een groeiende vraag naar de HP LaserJet P1102W- en de HP LaserJet M1212 MFP-printers, wat heeft geresulteerd in een tekort aan de zwarte toner cartridge CE285A. HP doet er alles aan om dit op te lossen en de impact voor partners en klanten te minimaliseren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3756026). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.