Managed hosting door True

Nieuwe ontwikkelingen bij Xantes ICT

 

Er zijn nieuwe ontwikkelingen bij ict-dienstverlener Xantes ICT. Sinds 1 januari 2011 is Henk Jan Kok benoemd tot adjunct-directeur van Xantes ICT. Daarnaast heeft het een nieuwe ISO 9001; 2008 certificering en zich verder gespecialiseerd in Cisco.

Kok ondersteunt in zijn nieuwe functie directeuren Thomas Obbema en Marien Boersma, bij de dagelijkse leiding en de geplande verdere ontwikkeling en uitbreiding van het bedrijf.

ISO 9001 ; 2008 Certificering

Xantes heeft afgelopen jaar verder gewerkt aan het verhogen van de kwaliteit, dit heeft wederom geresulteerd in het het succesvol afronden van de ISO audits uitgevoerd door Lloyd's Register. De certificering omvat "De verkoop van hard- en software, de uitvoering van ict projecten, systeembeheer en het verlenen van nazorg en ondersteuning via een Servicedesk gericht op de zakelijke markt en het onderwijsveld.

Specialisatie

Op het vlak van specialisaties heeft Xantes in december 2010 de Cisco UC Express specialisatie behaald waardoor er bewezen gekwalificeerde kennis en kunde is om bijvoorbeeld de Cisco IP telefonie/Voip oplossingen te implementeren. Al eerder konden we melden dat voor Microsoft er binnen Xantes uitbreiding van specialisatie heeft plaatsgevonden.

Deze specialisaties, naast de reeds bestaande én de verlengde ISO certificering bevestigen het onderscheidend vermogen en de relevantie van Xantes voor haar klanten die zich in het onderwijs en MKB+ bevinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3754946). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.