Managed hosting door True

Microfix wordt lid van ICT Waarborg

 

Microfix , specialist in reparatie van notebooks, laptops, pc's, servers en printers, is sinds december lid geworden van de branchorganisatie ICTWaarborg. Deze organisatie biedt consumenten extra zekerheden zoals bemiddeling bij problemen door een onafhankelijke geschillencommisie en het gebruik van klantvriendelijke algemene voorwaarden.

Het reparatie bedrijf Microfix heeft het laatste jaar een flinke groei doorgemaakt met het repareren van laptops en notebooks. Service en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Garantie op uitgevoerde reparaties van laptops, notebooks en computers zijn vorig jaar zelfs verlengd naar een héél jaar. Microfix geeft haar klanten nu nog meer zekerheid door het lidmaatschap van deze ict belangenbehartiger.

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Dit geldt ook voor Microfix. Het zijn beweringen die men niet zomaar kan doen. ICTWaarborg kijkt hierbij over de schouder van het bedrijf mee, als extra zekerheid. Dit zorgt ervoor dat klanten de kwaliteit, service én betrouwbaarheid krijgen die ze mogen verwachten.

Aanmelden van reparaties kan via de website www.microfix.nl. Een simpel formulier zorgt voor een snelle registratie. Bellen kan natuurlijk ook. Er is een keuze tussen een technicus aan huis of reparatie in de werkplaats. In het laatste geval kan het defecte apparaat bij één van de 900 service depots in de Benelux worden afgeleverd. Microfix biedt via haar website ook gratis ondersteuning voor het stellen van diagnose aan defecte apparatuur. Via een online chat, of met behulp van de unieke reparatie gidsen kan iedereen zelf snel een juiste diagnose stellen.

Merken en modellen
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Asus, Fujitsu, Packard Bell, Sony, Zebra, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, en Xxodd

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3752664). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Wat moeten we daar mee we kunnen allemaal wel 500 euro neerleggen om lid te worden van ICT_WAARBORG. maar kan iemand van jullie mij de echte meerwaarde van dat gekochte keurmerk geven.
Ik heb de ervaring dat een bedrijf dat failliet gaat en ook lid is van deze organisatie.
De klanten kunnen de computers terug kopen van de curator en dan tegen normaal tarief laten maken bij de leden van ICT-WAARBORG.
Dit betreft het faillissement van Compuzone of te wel coolprizes.nl.
De Curator beslist en ICT-Waarborg kan de bek afvegen.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.