Managed hosting door True

ShoreTel breidt partnernetwerk uit met ScanSource

 

ShoreTel heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met distributeur ScanSource Communications. Deze zal de distributie verzorgen van het aanbod van zakelijke communicatieoplossingen van ShoreTel.

. Het Champion Partner-programma van ShoreTel wordt daarmee uitgebreid tot een wereldwijd two-tier kanaalprogramma. ShoreTel wint hierdoor aan slagkracht en is beter gepositioneerd om een groter aandeel te verwerven van de markt voor IP-telefonie, mobiliteit en unified communications.

De samenwerking met two-tier distributeurs in Noord-Amerika zal ShoreTel in staat stellen om zijn wereldwijde reikwijdte te vergroten en beter te voorzien in de wensen en behoeften van resellers en dienstverleners. Dit schept aanzienlijke kansen voor verdere groei en aanvullende oplossingen die garant staan voor een ongeëvenaard niveau van klantentevredenheid. ScanSource Communications zal het kanaal bijstaan met uiterst vakkundige technische ondersteuning en gestroomlijnde wereldwijde inkoopmogelijkheden. ScanSource Communications beschikt over grondige kennis op het gebied van IP-telefonie en UC-oplossingen en een bewezen staat van verdienste met het leveren van krachtige ondersteuning aan zijn wereldwijde resellergemeenschap.

Resellers en dienstverleners die willen profiteren van de groeiende vraag naar gebruiksvriendelijke en eenvoudig implementeerbare zakelijke communicatieoplossingen kunnen een beroep doen op het uitgebreide Champion Partner-programma van ShoreTel voor verbeterde technologische oplossingen, nieuwe mogelijkheden op het gebied van training en certificering, verkoopincentive-programma's en marketingondersteuning. Dit uitgebreide programma is ontworpen om hun groei te bevorderen en een winstgevende omzetstroom te verzekeren. Onder de nieuwe overeenkomst zal ShoreTel standaarden voor certificering en toerekenbaarheid blijven hanteren bij de selectie van nieuwe resellers om wereldwijd een uitmuntende kwaliteit en klantentevredenheid te waarborgen. Via ScanSource Communications en andere distributeurs kunnen partners stand-alone producten van ShoreTel en volledig geïntegreerde oplossingen van uiteenlopende leveranciers aanbieden die naadloos aansluiten op de behoeften van elke klant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3752649). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.