Managed hosting door True

Salarisverwerker Raet lijft Quinto Groep in

 

Hr- en salarisspecialist Raet neemt Quinto Groep over. Dit bedrijf uit Amersfoort levert diensten op het gebied van salarisadministratie en personeelszaken. Quinto Groep is de voormalige salarisverwerker van Ernst & Young en kwam op 1 januari 2007 op eigen benen te staan. Over het overnamebedrag zijn geen details bekendgemaakt.

Quinto Groep is voortgekomen uit een management buy-out van de business unit Salarisverwerking van Ernst & Young. De dienstverlener bestaat sinds 1 januari 2007 en nam in december 2007 het loonverwerkingscentrum van Deloitte over. Er werken 125 specialisten, verdeeld over negen vestigingen.

Het bedrijf probeerde naast de salarisadministratie-diensten ook andere diensten op het gebied van personeelszaken in de markt te zetten, zoals juridisch advies, detachering, hr-diensten en opleidingen. Na vier jaar is besloten om zich door het grotere Raet (achthonderd man) te laten opslokken.

Verloning
De Quinto Groep wordt toegevoegd aan de tak Raet Personeels- en SalarisAdministratie (Raet PSA), het administratiekantoor van de hr- en salarisspecialist. Raet beweert met de overname uit te groeien tot het grootste personeels- en salarisadministratiekantoor van Nederland. Het bedrijf verloont maandelijks ruim 150.000 personen, verdeeld over zo'n negenduizend organisaties, in zijn personeels- en salarissystemen.

Raet PSA is zowel actief op de zakelijke markt als de (semi-) overheid. In het bijzonder werkt het voor de kinderopvang, de welzijnssector, de jeugdzorg en tandarts-, huisarts-, en fysiotherapiepraktijken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3749242). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.