Managed hosting door True

SecureLink breidt uit met 10 nieuwe medewerkers

 

Security en networking specialist SecureLink breidt uit met 10 nieuwe medewerkers in de technische ondersteuning, accountmanagement en administratie. Hierdoor is SecureLink in staat haar klanten van dezelfde aandacht en goede service te blijven voorzien. In 2010 heeft SecureLink ruimschoots de gestelde doelstellingen gehaald door het behoud van de huidige klanten en het vertrouwen van vele nieuwe klanten te winnen.

De uitbreiding vindt vooral plaats op het gebied van technische ondersteuning. Deze nieuwe SecureLinkers zijn overwegend ervaren security en networking engineers en DNS/DHCP/IPAM specialisten. Zij hebben voor SecureLink gekozen vanwege de gespecialiseerde, en daardoor uitdagende, security en networking projecten die SecureLink biedt.

'In 2010 hebben wij onze marktpositie verder verstevigd en weten veel klanten en prospects ons te vinden als gespecialiseerde security- en networking partij. Onze focus en uitgebreide dienstverlening valt op in de huidige markt met alle positieve gevolgen van dien. Ik verwacht dat SecureLink in de komende periode nog verder uitbreidt en ben zeer blij met onze nieuwste aanwinsten. Ons nieuwe kantoor dat we in april 2010 in gebruik hebben genomen biedt nog voldoende ruimte voor verdere groei," aldus Marco Barkmeijer van SecureLink. "Ook goed om te merken is dat wij steeds meer open sollicitaties ontvangen van goede, ervaren krachten die graag bij ons willen werken. Onze kwaliteit richting klanten valt of staat met de kwaliteit van onze medewerkers. Voor 2011 heb ik daarom alle vertrouwen erin dat wij weer onze doelstellingen weten te behalen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3746302). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.