Managed hosting door True

SAP beveiligt bedrijfssoftware met Secude

 

Bedrijfssoftwareleverancier SAP neemt een aantal activiteiten van Secude over. Dit is een Zwitserse leverancier van beveiligingssoftware. Het gaat om software voor beveiliging, identiteits- en toegangbeheer. Daarnaast neemt SAP de ontwikkel- en adviestak van het bedrijf over. Door de overname kan de softwareleverancier voortaan de beveiliging van de client-server communicatie leveren zonder tussenkomst van een externe partij. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Door de toevoeging van de beveiligingssoftware hoopt SAP zijn bedrijfssoftware beter te beveiligen tegen internetcriminelen. De overgenomen producten hebben de naam Secude Login en Enterprise Single Sign-On en worden toegevoegd aan het SAP Netweaver Identity Management-systeem.

De softwarereus meldt dat die producten in het tweede kwartaal van 2011 kosteloos worden toegevoegd. De leverancier verwacht de overname voor februari 2011 af te ronden.

SAP en de Zwitserse leverancier van beveiligingssoftware werken al 15 jaar samen. Secude gaat zich na de overname volledig richten op gegevensbeveiliging. Het gaat onder andere om het product FinallySecure.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3742950). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.