Managed hosting door True

ACES Direct bestaat 10 jaar en viert feest

 

Afgelopen zaterdag hebben medewerkers, oud-medewerkers en relaties van ACES Direct een toast uitgebracht tijdens het jubileumfeest in het Willem II stadion. Omdat ACES Direct in november 10 jaar bestond, werd directeur Tom Coehorst nog eens op spectaculaire wijze verrast en in het zonnetje gezet.

Een helikoptervlucht over de voormalige kantoren van ACES Direct en een aankomst per helikopter op de feestlocatie: Willem II stadion in Tilburg. 'Ik was overdonderd toen we landden op de middenstip van het stadion en ik ineens al die bekende mensen zag staan. Het was erg leuk om veel mensen te zien die nu, maar met name in het begin van ACES Direct belangrijk waren en waarbij het contact de laatste jaren verwaterd was. Deze dag zal ik niet snel vergeten, op naar de volgende 10 jaar!', aldus Tom Coehorst, directeur van ACES Direct. Het feest werd afgesloten met optredens van onder andere Rachel Kramer en Jermaine Fleur, bekende artiesten uit het televisieprogramma X Factor.

10 jaar ACES Direct
Tom Coehorst maakte tijdens zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg een plan voor een eigen bedrijf. Nu, 10 jaar later, is ACES Direct uitgegroeid tot de grootste, zakelijke online IT leverancier in Nederland. Dit succesvolle bedrijf is precies wat Tom Coehorst voor ogen had en waar hij hard voor gewerkt heeft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3741705). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.