Managed hosting door True

Ingram Micro heeft nieuwe website

 

In februari 2011 introduceert Ingram Micro zijn nieuwe website. Gebruikersgemak en stabiliteit zijn de pijlers van de verbeterde site.

Thijs Vink, Marketing Manager bij Ingram Micro, is enthousiast. "In feite is onze website in allerlei opzichten een verlengstuk van onze resellers. De veranderingen zijn er op gericht om de verkoop, productiviteit en tevredenheid van en bij onze resellers verder te verbeteren. We bieden krachtige, slimme en efficiënte oplossingen die vorm geven aan de volgende stap in onze online ontwikkeling. Doordat we als internationale organisatie dezelfde mogelijkheden op dezelfde manier willen aanbieden, zal de website qua ‘look & feel' misschien even wennen zijn, maar de reacties die we hebben gekregen van een grote groep testklanten zijn meer dan positief. En dat zorgt ervoor dat we er ontzettend veel zin in hebben om de site breed te lanceren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3740863). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.