Managed hosting door True

Centric ondersteunt KPMG bij werkplekbeheer

 

Ict-dienstverlener Centric heeft een contract gesloten met advies-en accountantskantoor KPMG Nederland voor het beheer van vierduizend werkplekken. Het gaat om het operationeel werkplekbeheer op veertien locaties in Nederland. Het werkplekbeheer omvat de tweedelijns dienstverlening op het gebied van software en hardware. Daarnaast adviseert een consultant van de ict-dienstverlener het advies- en accountancybedrijf bij het doorlichten en verbeteren van de ict-processen.

Centric plaatst een coördinator bij KPMG. Die persoon zal zowel medewerkers van de dienstverlener als werkplekbeheerders van KPMG aansturen. Het gaat om 19 medewerkers van Centric en 19 medewerkers van KPMG.

Een woordvoerder verduidelijkt dat KPMG de regie houdt over het werkplekbeheer. Centric helpt bij de uitvoering van het beheer.

De dienstverlener meldt dat het contract voor werkplekbeheer volgt op een migratieproject waarbij KPMG is overgestapt op Windows 7 en Office 2007. Dat gebeurde nadat Centric een audit uitvoerde bij het advies- en boekhoudbureau.

Centric en KPMG sloten in 2006 een mantelovereenkomst voor het leveren van ict-trainingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3740761). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.