Managed hosting door True

MSP breidt uit naar Nederlandse markt

 

MSP, een Belgische onderneming gespecialiseerd in integratie van bedrijfsapplicaties (EAI), beheer van IT-infrastructuur en bedrijfscontinuïteit, trekt dertien jaar na de oprichting van haar Belgische vestiging ook naar Nederland.

MSP Nederland is het resultaat van een agentuurovereenkomst tussen MSP België en Transquest BV, een Apeldoornse onderneming, gespecialiseerd in informatiebeveiliging, business continuity en logistiek.

MSP heeft sinds enkele jaren diverse klanten in Nederland die ze met deze eerste buitenlandse vestiging nog beter van dienst wil zijn. Daarnaast streeft de organisatie ernaar haar referenties op de Nederlandse markt verder uit te bouwen door haar jarenlange expertise nu ook daar aan te bieden. Bij MSP Nederland is een team werkzaam van vijf specialisten op het gebied van infrastructuurbeheer, high availability en security.

Patrick De Deken, general manager van MSP, licht de uitbreiding nader toe: ‘Vanwege ons huidige klantenbestand en de verdere mogelijkheden op de Nederlandse markt was het voor ons een goed moment om er een eigen vestiging op te zetten. Via Transquest hebben we een sterke voedingsbodem voor onze Nederlandse vestiging; zij leveren ons de infrastructuur en middelen, waardoor MSP Nederland haar activiteiten optimaal kan uitbouwen. De pragmatische en competente aanpak van de MSP-medewerkers wordt door de Nederlandse klanten erg op prijs gesteld. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat deze strategische stap zal slagen.’


Ook John Melchers, manager van het team dat MSP Nederland vertegenwoordigt, is blij met de opening van het nieuwe kantoor: ‘MSP verricht uitstekend werk in België en is in staat om dezelfde diensten en oplossingen ook aan bestaande en toekomstige Nederlandse klanten te leveren. De vijf specialisten hebben ruime ervaring met de productenreeks die MSP in België aanbiedt en staan zo garant voor een snelle, adequate service. Ik kijk er naar uit om dit team te gaan aansturen en nauwe contacten met het MSP-hoofdkantoor in België te kunnen onderhouden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/373957). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.